[banner group='banner-header-sitewide']
Home - News - In ultimii 4 ani, Laurentiu Reghecampf e numarul 1 in lume
[banner group='banner-header-sitewide']
laurentiu-reghecampf-steaua

In ultimii 4 ani, Laurentiu Reghecampf e numarul 1 in lume

„In ultimii patru ani, Laurentiu Reghecampf e numarul 1 in lume!”, dar nu la bani. TOP 10 cei mai bine platiti antrenori in acest moment

Culmea, „antenorul cu cele mai bune performante din ultimii 4 ani”, Reghecampf, dupa spusele impresarului Anamaria Prodan, nu e in top 🙂 In schimb, Mourinho, Guardiola si Ancelotti au prins clasamentul. „Daca luati CV-ul lui Laur si performantele pe care le are in 4 ani de antrenorat, este numarul unu in lume! Laur poate alege orice echipa din lumea asta, din orice campionat. Chiar are valoarea asta”, spunea Anamaria Prodan.

Brendan Rodgers este pe locul 10 in topul celor mai bine platiti antrenori din lume, cu un salariu anual de 3.9 milioane de euro. Tehnicianul lui Liverpool este urmat de Jorge Jesus de la Benfica, locul 9, cu 4 milioane de euro pe an.

Locul 8 este ocupat de Jurgen Klopp, antrenorul lui Dortmund, echipa cu care are un sezon de cosmar. 4.2 milioane de euro pe sezon este contractul neamtului. Locul 7 este ocupat de Roberto Mancini, care incaseaza 4.5 milioane de euro la Inter Milano.

Diego Simeone e pe locul 6 in topul marca al celor mai bine platiti antrenori, cu 6 milioane de euro pe an. Pe 5, Manuel Pellegrini de la Manchester City s-a instalat cu salariul de 6.6 milioane de euro pe an.

Carlo Ancelotti nu a reusit sa intre in top 3. E pe locul 4, cu 7.5 milioane de euro pe an de la Real Madrid. De la Arsenal vine locul 3. Wenger incaseaza 8.2 milioane de euro pe an.

Primii doi antrenori din lume sunt, in ordine inversa, Mourinho, locul 2, cu 10.2 milioane de euro pe an, si Guardiola, cu 12 milioane de euro pe sezon de la Bayern Munchen.

[banner group='banner-header-sitewide']

About Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[banner group='banner-footer-sitewide']