[banner group='banner-header-sitewide']
Home - Cinematografie - Ted 2, un ursuleț poznaș – comedie 2015
[banner group='banner-header-sitewide']
ted-2-comedie-2015

Ted 2, un ursuleț poznaș – comedie 2015

Ted 2, un ursuleț poznaș

După succesul neașteptat (dar binemeritat) al primei părți, povestea improbabilă dintre un tânăr și ursulețul său de pluș continuă. Povestea începe de unde s-a încheiat prima. Îl regăsim pe Ted, ursulețul de pluș viu, dotat cu harul vorbirii și cel mai bun prieten al lui John, căsătorindu-se cu iubita sa Tammy Lin, o blondă superbă. În ceea ce-l privește pe John, acesta este nefericit din cauză că s-a despărțit de iubita sa.

După doar câteva săptămâni, căsnicia dintre Ted și Tammy Lin începe să scârțâie. Lui Ted i se sugerează faptul că singura modalitate de a-și salva căsnicia aflată în pericol este să facă un copil. Tammy pare încântată de idee, însă din cauză că ursulețul nu dispune de organul necesar procreerii, cei doi decid să apeleze la insemninarea artificală. Problema este că, din cauza abuzului de droguri, uterul lui Tammy este distrus.

Drept urmare, decid să recurgă la adopție. Însă dosarul lor nu este acceptat din cauză că Ted este un ursuleț de pluș, nu este recunoscut drept o ființă umană. În plus, autoritățile, alarmate de această cerere de adopție bizară îi anulează lui Ted căsnicia. Ted își pierde slujba iar viața sa devine un adevărat calvar.

Din fericire, Ted poate conta pe ajutorul prietenului sau John…

[banner group='banner-header-sitewide']

About Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[banner group='banner-footer-sitewide']