[banner group='banner-header-sitewide']
Home - Muzica - Interpreti muzica - Rita Ora, topless în noul său clip
[banner group='banner-header-sitewide']
rita-ora

Rita Ora, topless în noul său clip

Rita Ora, topless în noul său clip

Rita Ora și Chris Brown se pregătesc să spargă topurile internaționale cu noua lor piesă. Împreună, cei doi au înregistrat Body On Me, o piesă R&B senzuală, inclusă pe al doilea album al Ritei Ora, ce urmează să apară în curând. Clipul piesei este unul senzual.

I just wanna feel your body on me

Produsă și scrisă de The Monsters și The Strangerz, Body On Me se anunță a fi piesa ideală pentru a ajunge la inima ascultătorilor datorită un ritm pop-R&B languros și a unei senzualități debordante. În clip, Chris Brown și Rita Ora sunt vecini. Fiecare din ei visează la cum ar fi dacă ar avea curajul să își vorbească unul altuia, să își spună ceva și să petreacă o noapte împreună…

Clipul arată foarte bine, fantezia funcționează, cei doi artiști reuseșc să ne convingă de chimia dintre ei. În acest nou clip, Rita Ora ne arată mai multă piele decât de obicei. Clipul a fost special filmat pentru a promova primul său album de pe teritoriul Statelor Unite. Regizorul clipului, Roger Tilley  a decis să o îmbrace pe artistă într-un steag britanic pentru a le arăta și celor care nu știu încă de unde vine senzuala cântăreață.

[banner group='banner-header-sitewide']

About Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[banner group='banner-footer-sitewide']