[banner group='banner-header-sitewide']
Home - Cinematografie - Ricki and The Flash, comedie dramatică, August 2015
[banner group='banner-header-sitewide']
ricki-poster

Ricki and The Flash, comedie dramatică, August 2015

Ricki and The Flash, comedie dramatică, August 2015

Ricki decide să își urmeze visul de a deveni un star rock. Insă, pentru asta, este nevoită să își abandoneze familia. Primește șansa de a îndrepta greșeala făcută când fostul său soț o cheamă de urgență în Indianapolis pentru a-și ajuta fiica înstrăinată, pe Julie, care trece printr-un divorț dureros.

Ricki are o formație rock alături de care cântă în fiecare seară într-un bar. Ziua, lucrează ca și casieră. Chiar dacă este falită, Ricki pornește de urgență spre Indianapolis pentru a-și ajuta fiica. Însă, odată ajunsă la destinație, Ricki se lovește de ostilitatea fiicei sale. Nici cei doi fii, Adam și Josh nu se arată prea încântați de revenirea mamei lor.

Maureen, iubita fostului său soț se întoarce acasă și constată cu surprindere că Ricki se află în casa sa. Ii reproșează că nu a fost alături de copiii săi când au avut nevoie de ea. Rușinată, Ricki se întoarce în California. La scurt timp, Maureen îi trimite o invitație la nunta fiului său însă Ricki nu își permite să călătorească. Amantul său decide să își vândă chitara pentru a-i lua un bilet de avion. Ajunsă la nuntă, Ricki are din nou parte de o primire rece. Va reuși să-și înduplece copiii și să le câștige din nou inima?

[banner group='banner-header-sitewide']

About Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[banner group='banner-footer-sitewide']