[banner group='banner-header-sitewide']
Home - Turism - Destinaţii turistice - Parcul National Waza, Camerun
[banner group='banner-header-sitewide']
parcul-national-waza

Parcul National Waza, Camerun

Parcul Național Waza

Dacă te vei afla vreodată ca turist în Africa de Vest, trebuie să vizitezi neapărat Parcul Național Waza, situat in Camerun, o rezervă situată în partea de nord a țării. Este unul din cele mai mari parcuri din țară. În timpul colonizării franceze și engleze, acest habitat animalier a atras atenția autorităților care au l-au transformat în rezervă de vânătoare în 1934. Abia în 1968 parcul a căpătat titlul de parc național. Ca turist vei avea ocazia să descoperi tot felul de animale.

Odată ajuns în parc te așteaptă un spectacol superb, sute de animale. În ceea ce privește păsările, peste 350 de specii zboară în interiorul și în jurul acestei imense grădini zoologice. Dacă visezi să vezi girafele de aproape, aceasta este ocazia perfectă de a-ți vedea visul împlinit. Elefanții din Waza te vor uimi cu siguranță.

Parcul Waza nu figureaza pe lista locurilor greu de accesat, ca multe astfel de locuri din Africa. Piste bine trasate le permit turistilor sa circule cu ușurință, să meargă dintr-un punct în altul fără probleme. Perioada ideală de vizitare a parcului este dimineața sau seara, momente în care animalele ies din cuștile lor. Profită și tu  de spectacolul frumos!

[banner group='banner-header-sitewide']

About Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[banner group='banner-footer-sitewide']