[banner group='banner-header-sitewide']
Home - Muzica - One Direction, despre despărțire
[banner group='banner-header-sitewide']
formatia-one-direction

One Direction, despre despărțire

One Direction, despre despărțire

Fanii formației One Direction sunt în transă în această săptămână…motivul? Celebrii băieți au anunțat că trupa s-ar putea despărți.

La începutul acestui an, Zayn Malik anunța decizia de a părăsi trupa One Direction spre marea dezamăgire a fanilor săi. Luna aceasta, fanii trupei au primit o nouă lovitură: trupa lor favorită se desparte… pentru o perioadă nedeterminată, cel puțin un an. Niall Horran, Harry Styles, Louis Tomlinson și Liam Payne urmează să își încerce norocul solo.

La câteva ore după acest anunț, doi membri ai trupei britanice s-au folosit de rețelele de socializare pentru a se exprima, pentru a reacționa la numeroasele zvonuri cu privire la viitorul nesigur al trupei. Niall Horran a declarat că nu se despart definitiv ci iau doar o pauză binemeritată la un moment dat anul viitor. I-a asigurat pe fani că nu au motive de îngrijorare.

Tânărul, despre care se spune că ar avea o relație cu frumoasa Ariana Grande, nu este singurul membru al trupei care a făcut declarații cu privire la despărțire. Louis Tomlinson s-a adresat fanilor săi în mod direct pentru a pune capăt numeroaselor speculații. Louis a declarat că nu este vorba de o despărțire, ci despre o simplă pauză.

Băieții cântă împreună de mai bine de cinci ani, probabil de aceea au nevoie de o pauză…

[banner group='banner-header-sitewide']

About Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[banner group='banner-footer-sitewide']