[banner group='banner-header-sitewide']
Home - News - Mutare istorica pentru Vlad Chiriches
[banner group='banner-header-sitewide']
vlad-chiriches-steaua

Mutare istorica pentru Vlad Chiriches

Mutare istorica pentru Vlad Chiriches: „Il plac foarte mult!” Cand se poate face transferul la Juventus? Vlad Chiriches a devenit un nou subiect important pe piata transferurilor din Europa.

Trei cluburi s-au inscris sa obtina semnatura fundasului roman. Daca presa tabloida din Anglia – precum Daily Star si Metro – scrie ca Vlad Chiriches se afla pe lista de transferuri a lui Arsenal, care este dispusa sa plateasca aproximativ 8.5 milioane de lire pentru el, din italia, o sursa mult mai sigura in informatiile despre piata transferurilor anunta ca Juventus este clubul cu cele mai mari sanse si cea mai mare dorinta de a-l lua pe Chiriches.

Site-ul gianlucadimarzio.com, specializat pe piata transferurilor din Italia, cu surse extrem de credibile, vorbeste despre interesul pe care Juventus l-a manifestat pentru Vlad Chiriches.

„Il plac foarte mult”, scrie site-ul despre fundasul roman, precizand ca Juventus va incerca in luna ianuarie a anului viitor sa ii convinga pe cei de la Tottenham sa il cedeze sub forma de imprumut.

[banner group='banner-header-sitewide']

About Veronica Leona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[banner group='banner-footer-sitewide']