[banner group='banner-header-sitewide']
Home - Cinematografie - Actori - A murit Paul Walker!
[banner group='banner-header-sitewide']
Paul-Walker

A murit Paul Walker!

Actorul american Paul Walker, cel mai cunoscut pentru rolurile din seria Fast and Furious, a murit sambata dupa-amiaza in urma unui accident rutier petrecut in Valencia, California. Avea doar 40 de ani.

Un purtator de cuvant al statiei Santa Clarita Valley a confirmat ca politistii acestei sectii au purces la locul unei coliziuni in trafic, sambata dupa-amiaza si au descoperit un vehicol in flacari. Accidentul parea ca s-a petrecut in urma impactului masinii cu un obiect fix de pe marginea drumului. Departamentul de pompieri a fost chemat pentru singerea incendiului, in urma caruia doua persoane (una dintre ele Paul Walker) au fost gasite inauntrul autovehiculului. Ambele persoane a fost declarate decedate.

“Paul a fost unul dintre cei mai iubiti si respectati membri ai familiei studioului nostru timp de 14 ani de zile. Aceasta pierdere este devastatoare pentru noi, pentru cei implicati in proiectul Fast and Furious si pentru cei nenumarati fani”, a declarat un reprezentant al Studiourilor Universal.

Dorm sa transmitem cele mai sincere condoleante familiei Walker si sutelor de mii de fani.

[banner group='banner-header-sitewide']

About Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[banner group='banner-footer-sitewide']