[banner group='banner-header-sitewide']
Home - Cinematografie - Actori - Laura Cosoi a făcut anunțul…
[banner group='banner-header-sitewide']
laura-cosoi-cover

Laura Cosoi a făcut anunțul…

Devenită expertă în bucătărie, cartea sa de rețete culinare fiind premiată peste hotare, actrița Laura Cosoi s-a gândit ce i-ar prinde bine să mănâce cunoscutul star înaintea concertului din România.

Laura Cosoi se numără printre vedetele care așteaptă cu nerăbdare concertul lui Robbie Williams, de pe 17 iulie, din capitală. Mai mult, actrița l-a invitat la masă și se tot gândește ce ar fi bine să-i pregătească.

”Îți place Robbie Williams? Eu n-am mai fost de multă vreme la un concert, asa ca de-abia astept să-l văd pe acesta, peste o săptămână. Și tot gândindu-mă la concert, mă întrebam ce-ar zice Robbie Williams dacă, înainte de spectacol, l-aș întreba: “Rămâi la masă?”

Știu că-i plac sandwich-urile pe care i le făcea mama lui și sushi, însă eu i-aș găti cu totul altceva, ca să aibă energie înainte de concert și să ne bucurăm astfel toți de un spectacol reușit.

Mă gândeam că i-aș prepara o ciorbiță de lobodă gătită așa, și poate o salată simplă și delicioasă, ca aceasta. Iar la finalul mesei, pentru ca să fie plin de energie pentru un super concert, cum mă aștept să fie cel de pe 17 iulie, l-aș servi cu un desert raw vegan, o înghețată delicioasă cu banane și migdale”, a postat Laura Cosoi.

[banner group='banner-header-sitewide']

About Veronica Leona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[banner group='banner-footer-sitewide']