[banner group='banner-header-sitewide']
Home - Home slider - Job dansatoare Caraibe
[banner group='banner-header-sitewide']
dansatoare-leona-insulele-caraibe-featured

Job dansatoare Caraibe

Agenţia Leona vă oferă posibilitatea de a petrece o vară de vis în Arhipelagul Caraibelor.

Insulele Caraibe reprezintă o regiune a Americilor, constând din Marea Caraibelor, insulele sale (majoritatea cărora împrejmuiesc această mare), și coastele înconjurătoare. Regiunea este situată la sud-estul Americii de Nord, la estul Americii Centrale și la nordul și vestul Americii de Sud.

Situată în mare parte pe Placa Caraibelor, zona cuprinde mai mult de 7.000 insule, stânci și recife. Indiile de Vest constau din Insulele Antile, împărțite în Antilele Mari, care așa cum spune și numele, sunt mai mari și care delimitează marea la nord, și Antilele Mici, la sud și est (incluzând Antilele Leeward și insulele Bahamas. Bermuda este mult mai la nord în Oceanul Atlantic și este în Indiile de Vest. Din punct de vedere geopolitic, Indiile de Vest sunt de obicei văzute ca o subregiune a Americii de Nord, și sunt împărțite în 28 de teritorii suverane, departamente de peste ocean și teritorii dependente. Pentru o perioadă scurtă de timp a existat o țară numită „Federația Indiilor de Vest” compusă din teritoriile caribice unde se vorbește engleza.

Insula Sfântul Martin (locaţia clubului cu care suntem în contract) este o insulă tropicală în nord-estul Caraibelor, la 250 km nord de Guadelupa și 240 km est de Puerto Rico. Insula, cu o suprafață de 98 km² este divizată în părți aporximativ egale între Franța și Olanda, fiind unul dintre cele mai mici teritorii locuite partajate între două națiuni. Partea de sud a insulei este numită Sint Maarten și face parte din Regatul Țărilor de Jos iar partea nordică a insulei este numită Saint-Martin și este parte din regiunea de peste mări franceză Guadelupa.

Principalele orașe de pe insulă sunt Marigot în partea franceză și Philipsburg în partea olandeză. Partea franceză are o suprafață de 53,20 km², iar în 2004 populația insulei era de 33.102 ceea ce înseamnă o denistate a populației de 622 loc/km². Partea olandeză are o suprafață de 34 km² iar în 2001 populația ei era de 30.594, ceea ce repreintă o densitate a populației de 900 loc./km².

Job dansatoare Caraibe

Prin accesarea unui contract de muncă ca dansatoare puteţi beneficia, extra, şi de o vacanţă de vis într-una dintre cele mai căutate destinaţii turistice din lume: Insulele Caraibe. Agenţia Leona are plăcerea să vă prezinte un club de noapte, unde vă veţi bucura atât de câstigurile dorite cât şi de vacanţa la care aţi visat dintotdeauna.

Toate detaliile legate despre aceasta oferta le găsiţi pe site-ul nostru, alături de formulare detaliate de înscriere. Click aici pentru oferta.

Mai jos vă prezentăm o galerie foto cu câteva privelşti de pe insulă.

[banner group='banner-header-sitewide']

About Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[banner group='banner-footer-sitewide']