[banner group='banner-header-sitewide']
Home - Cinematografie - James Bond – Spectre (actiune, 2015)
[banner group='banner-header-sitewide']
spectre-coperta

James Bond – Spectre (actiune, 2015)

James Bond – Spectre este al 24-lea film din seria James Bond si va fi lansat în România la 6 noiembrie 2015.

Un mesaj criptic din trecut il trimite pe James Bond (Daniel Craig) într-o misiune ilegala in Mexico City si, in cele din urma, la Roma, unde o intalneste Lucia Sciarra (Monica Bellucci), frumoasa si interzisa văduva unui criminal infam. Bond se infiltrează la o întâlnire secretă și descoperă existența organizației sinistra cunoscuta sub numele de SPECTRE.

Între timp, înapoi în Londra, Max Denbigh (Andrew Scott), noul șef al Centrului pentru securitate națională, pune la îndoială acțiunile lui Bond și contestă relevanța serviciului secret MI6, condus de M (Ralph Fiennes). Bond recurge pe ascuns la ajutorul lui Moneypenny (Naomie Harris) și Q (Ben Whishaw), cautand-o pe Madeleine Swann (Léa Seydoux), fiica fostului sau dusman Mr. White (Jesper Christensen), care poate detine un indiciu pentru demascarea organizatiei SPECTRE . Ca fiica a unui asasin, ea îl înțelege pe Bond într-un mod în care cele mai multe persoane nu pot.

Cu cât Bond se apropie mai tare de centrul organizatiei SPECTRE, el descoperă o conexiune în continua răcire, între el și dușmanul pe care îl caută, interpretat de Christoph Waltz.

Din distributie fac parte: Daniel Craig, Christoph Waltz, Ralph Fiennes si Monica Belluci.

[banner group='banner-header-sitewide']

About Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[banner group='banner-footer-sitewide']