[banner group='banner-header-sitewide']
Home - Lifestyle - Ingrediente folosite în cosmetică
[banner group='banner-header-sitewide']
ingrediente-folosite-in-cosmetica

Ingrediente folosite în cosmetică

Ingrediente folosite în cosmetică mai neobișnuite

Ca oricărei femei, îți place să te îngrijești, ești mereu la curent cu ultimele tendințe în materie de frumusețe și machiaj. Cu siguranță vom reuși să te surprindem cu ingredientele folosite în cosmetică pe care ți le vom prezenta în continuare. Ți se vor părea ciudate însă îți garantăm că vei rămâne surprinsă când vei constata multiplele beneficii ale acestora.

Măduva de găină

La prima vedere, acest ingredient poate părea ciudat însă se poate regăsi printre compușii produselor de frumusețe. Măduva osoasă a găinilor conține glucozamină și este un super agent anti-inflamator care contribuie la menținerea sănătății și frumuseții pielii.

Heringul

Este vorba despre unul din cei mai exploatați pești din industria alimentară, pește folosit și de către industria cosmetică de ani de zile datorită faptului că oferă strălucire pielii.

Balega de vacă

Excrementele de vacă sunt extrem de folosite și căutate de industria cosmetică. Sunt introduse în special în șampoane pentru a conferi strălucire părului tern.

Venin de șarpe sintetic

Folosit în cremele de înfrumusețare datorită proprietăților anti-aging si anti-rid încă de la începutul secolului trecut, veninul de șarpe sintetic a avut parte de o reîntoarcere în forță în ultima vreme. O mulțime de mărci cunoscute de pe piață îl folosesc.

[banner group='banner-header-sitewide']

About Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[banner group='banner-footer-sitewide']