[banner group='banner-header-sitewide']
Home - Home slider - Hiturile verii 2015
[banner group='banner-header-sitewide']
hiturile-verii-2015-

Hiturile verii 2015

Hiturile verii 2015

Dacă Macarena rămâne un clasic al verii (chiar dacă nu cunoaștem decât refrenul heyyy macarena!) care sunt melodiile care au răsunat în urechile noastre în această vară? Cine i-a luat locul Shakirei care ne-a făcut să dansăm frenetic vara trecută cu al său hit Dare (La La La)? Iată care sunt hiturile verii 2015.

Omi – Cheerleader

Ia un cântec reggae, adaugă un remix al DJ-ului german Felix Jaehn și obții un hit. Cântărețul din Jamaica a reușit să spargă topurile cu noua versiune a meldiei Cheerleader lansată în 2012.

Major Lazer – Lean On

Extras de pe albumul Peace is the Mission al grupului Major Lazer, piesa Lean On pentru care cântăreața daneză MØ și-a împrumutat vocea,  a făcut senzație în această vară. Peste două milioane de vizualizări pe YouTube. Vei înțelege de ce dacă apeși Play.

David Guetta feat. Nicki Minaj

David Guetta, cunoscutul DJ, a făcut cea mai bună alegere în ceea ce privește hitul verii 2015: Nicki Minaj. Un clip futurist în mijlocul deșertului? Nimic nu este imposibil pentru acest duo de șoc. Rezultat? O Nicki Minaj mai sexy ca niciodată și o melodie perfectă pe care ne putem dezlănțui în această vară.

Kendji Girac – Conmigo

Hitul francofon al verii anului 2015 vine de la Kendji Girac. Fostul concurent al emisiunii The Voice lansează hit după hit. Cu ajutorul noului sau hit Conmigo, cântărețul ne duce în inima Spaniei… muy caliente.

[banner group='banner-header-sitewide']

About Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[banner group='banner-footer-sitewide']