[banner group='banner-header-sitewide']
Home - Cinematografie - Can-can - Dovada ca Alex Velea nu a uitat-o pe fosta sotie
[banner group='banner-header-sitewide']
media_143567251716997300

Dovada ca Alex Velea nu a uitat-o pe fosta sotie

Dovada ca Alex Velea nu a uitat-o pe fosta sotie, nici pana in ziua de azi. Artistul a ramas blocat in prima sa mare poveste de iubire! Au fost impreuna vreme de sase ani, s-au iubit sincer si deschis, iar povestea lor de dragoste parea desprinsa din filme.

Alex Velea si Ana, caci despre ei este vorba, s-au cunoscut pe peronul statiei de metrou de la Eroilor, in 2007. Artistul a remarcat-o pe exotica Ana pe peronul garii de metrou si fara sa stea pe ganduri s-a indreptat spre ea si i-a cerut numarul de telefon. A doua zi cei doi ieseau la prima intalnire si incepea idila lor. La nici doi ani distanta, Velea  pune la cale una dintre cele mai originale cereri in casatorie. Sub un pretext anume, el ii cere Anei sa se intalneasca in statia de metrou de la Eroilor, in locul unde se cunoscusera in urma cu un an si opt luni si unde avea sa o ceara de sotie. Ana a spus “Da” pe loc si asa au fost demarate pregatirile pentru cununie si, ulterior, pentru nunta.

Dupa sase ani de relatie, in 2014, casnicia lor a inceput sa scartaie serios si cei doi au decis sa divorteze si sa isi vada separate de viata. Cu toate acestea, in ciuda faptului ca intre timp artistul a devenit tatic si urmeaza sa se insoare cu celebra Antonia, Velea da senzatia ca a ramas “agatat” in trecut si nu poate da uitarii povestea sa de iubire cu fosta sotie.

Zilele trecute, Mario Fresh, pustiul teribil pe care Velea il sustine in muzica si pe care aproape ca “l-a infiat”, a lansat piesa “Fata de la metrou”. Curios sau nu, numele lui Velea apare de doua ori la aceasta compozitie, artistul semnand muzica si versurile piesei “Fata de la metrou”.

[banner group='banner-header-sitewide']

About Veronica Leona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[banner group='banner-footer-sitewide']