[banner group='banner-header-sitewide']
Home - Home slider - De ce ar trebui să folosești săpunul negru în mod regulat
[banner group='banner-header-sitewide']
sapunul-negru-cover

De ce ar trebui să folosești săpunul negru în mod regulat

De ce ar trebui să folosești săpunul negru în mod regulat

Pentru a avea o piele catifelată, ca de bebeluș, trebuie să efectuezi o exfoliere cel puțin o dată pe săptămână. În Maroc, femeile folosesc săpunul negru, un produs natural extrem de eficient.

De mai multe secole, femeile din Maroc sunt cunoscute pentru faptul că au o piele frumoasă și catifelată. Secretul lor de frumusețe rezidă în tradiționalul săpun negru. Bogat în Vitamina E, săpunul negru nu este solid și nu face spumă cum este cazul săpunului clasic. Are mai degrabă aspectul unei paste onctuoase de culoare închisă.

Beneficiile săpunului negru

Acest produs, 100% natural, este potrivit pentru orice tip de piele, chiar și pentru pielea mai sensibilă. Săpunul negru este obținut în urma amestecului uleiului de măsline cu pastă de măsline negre. Săpunul negru hidratează în profunzime pielea și îndepărtează eficient celulele moarte și impuritățile de pe piele fără să o irite sau să o agreseze cum este cazul gomajului.

Cum se folosește?

După cum ai înțeles, săpunul negru este un produs exfoliant. Pentru ca acesta să fie mai eficient, începe prin a face un duș pentru a deschide porii pielii. Freacă săpunul de câteva ori între palme pentru a avea textura unei creme și aplică-l pe piele cu ajutorul unor mișcări circulare.

[banner group='banner-header-sitewide']

About Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[banner group='banner-footer-sitewide']