[banner group='banner-header-sitewide']
Home - Turism - Destinaţii turistice - Cele mai frumoase piețe din lume
[banner group='banner-header-sitewide']
cele-mai-frumoase-piete-din-lume

Cele mai frumoase piețe din lume

Cele mai frumoase piețe din lume

Din Italia în Rusia…ești interesat de cultura și istoria celor mai frumoase locuri din lume? Mai jos îți prezentăm o listă cu cele mai frumoase piețe din lume.

Piața Poporului, Italia. Această piață italiană este înțesată de restaurante și de biserici care au rezistat la proba timpului.

Piazza di Spagna, Italia. Piata Spaniei a devenit celebră datorită fântânii pe care o adăpostește – construită de Bernini – dar și pentru magnificele scări ce duc spre biserica Trinita dei Monti.

Piața Vechiului Oraș, Praga

Praga este unul din cele mai frumoase orașe din Europa, iar Piața Vechiului Oraș una din cele mai drăguțe piețe din Europa. Cu arhitectura sa gotică, fațadele romane, vei fi uimit de frumusețea acestei piețe.

Plaza de la Revolucion, Cuba

Arhitectura clădirilor care înconjoară această piață imensă din Cuba precum și mașinile vechi care circulă în zonă îți vor lăsa impresia că te afli în anul 1950.

Grand-Place, Bruxelles

Grand-Place se numără printre principalele atracții din Bruxelles. O piață magnifică în care poți asista la un concert sau să te plimbi pur și simplu.

Piața Roșie, Rusia

Piața Roșie, pe vremuri simbolul Comunismului, a devenit simbolul noii Rusii in care capitalismul este rege.

Trafalgar Square, Anglia

Trafalgar Square are o importanță deosebită în istoria Angliei. Adăpostește celebra Galerie Națională și coloana lui Nelson.

[banner group='banner-header-sitewide']

About Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[banner group='banner-footer-sitewide']