[banner group='banner-header-sitewide']
Home - Informaţii utile - Informatii imobiliare - Cel mai mare mall din lume construit în Dubai
[banner group='banner-header-sitewide']
cel-mai-mare-mall-din-lume-construit-in-dubai

Cel mai mare mall din lume construit în Dubai

Cel mai mare mall din lume construit în Dubai

Dubaiul lansează un proiect imobiliar pentru construcţia unui complex de hoteluri şi parcuri de distracţii care va include de asemenea şi cel mai mare mall din lume, a declarat sâmbătă şeicul Mohammed bin Rashid al-Maktoum, transmite Reuters.

Planurile pentru proiectul privind „Mall of the World” (traducere: mall-ul lumii) au fost dezvăluite iniţial în urmă cu 18 luni, pentru a impulsiona piaţa imobiliară din Dubai, însă anunţul făcut sâmbătă de conducătorul emiratului indică faptul că lucrările ar putea începe în curând. Acest anunţ nu precizează însă care este data estimată nici pentru inceperea si nici pentru finalizarea lucrărilor, suma necesară sau de unde vor fi obţinute finanţările.

Potrivit planurilor prezente va fi construit un mall cu o suprafaţă totala de 743.000 de metri pătraţi conectat la un parc tematic, teatre, facilităţi pentru turismul medical şi 100 de hoteluri şi clădiri cu apartamente (zona rezidentiala) însumând o capacitate de cazare de aproximativ 20.000 de camere!!!

Complexul de agrement va putea primi anual 180 de milioane de vizitatori. În cadrul său vor fi amenajate promenade (galerii comerciale) cu o lungime totală de 7 km!!!, care vor face legătura între diferitele puncte de interes şi fi deschise pe timpul iernii şi respectiv acoperite şi dotate cu aer condiţionat pe timpul verilor călduroase din Golf.

Dubaiul încă se află în perioada de revenire după criza economică din anul 2009. Fondul Monetar Internaţional a avertizat asupra riscurilor privind proiectele imobiliare in zona, însă oficialii locali au declarat că au capacitatea de a gestiona aceste riscuri.

Sursa: www.directproprietar.ro

[banner group='banner-header-sitewide']

About Graţiela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[banner group='banner-footer-sitewide']