[banner group='banner-header-sitewide']
Home - Lifestyle - Beneficiile berii pe care nu le cunoști
[banner group='banner-header-sitewide']
beneficiile-berii

Beneficiile berii pe care nu le cunoști

Beneficiile berii pe care nu le cunoști

Bărbații vor fi cu siguranță de acord cu următoarea afirmație: este excelent să savurezi un pahar cu bere la un grătar seara după terminarea serviciului sau împreună cu prietenii la un grătar. Berea hidratează, are o multitudine de beneficii pe care le vom afla în cele ce urmează.

Oase mai solide

Berea conține niveluri ridicate de siliciu, acesta din urmă aflându-se în strânsă legătură cu sănătatea oaselor noastre. Un studiu efectuat în 2009 efectuat de către Universitatea Tufts a ajuns la această concluzie.

O inimă mai sănătoasă

Peste 100 de studii arată că un consum moderat de bere diminuează riscul apariției crizelor cardiace precum și decesul legat de bolile cardiovasculare. Este vorba de o diminuare cu până la 25-40%.  Una sau două beri pe zi poate contribui la creșterea nivelului de HDL, colesterolul bun. Acesta din urmă contribuie la prevenirea obstruării arterelor.

Rinichi mai sănătoși

Un studiu finlandez a constatat faptul că la bărbații care consumă cel puțin o doză de bere pe zi riscul de a dezvolta calculi renali scade cu până la 40%. Conținutul bogat de apă al berii este cel care contribuie la menținerea sănătății rinichilor.

Un creier mai sănătos

Cercetătorii susțin că o bere pe zi ne ajută să controlăm maladia Alzheimer precum și alte boli neurologice.

[banner group='banner-header-sitewide']

About Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[banner group='banner-footer-sitewide']