[banner group='banner-header-sitewide']
Home - Lifestyle - Beneficii mască de păr pe bază de ulei de măsline
[banner group='banner-header-sitewide']
masca-par-ulei-de-masline

Beneficii mască de păr pe bază de ulei de măsline

Beneficii mască de păr pe bază de ulei de măsline

Uleiul de măsline nu este folosit doar în bucătărie ci și în cosmetică. Strălucire, hidratare, regenerare…iată beneficiile aplicării unei măști capilare pe bază de ulei de măsline. Uleiul de măsline folosit trebuie să fie extra virgin, obținut prin prima presiune la rece.

Uleiul de măsline este hidratant

Uleiul de măsline reprezintă soluția ideală de a lupta împotriva uscăciunii capilare datorită calităților hidratante. Aplicat seara înainte de culcare pe vârfuri, este remediul ideal pentru hidratarea părului uscat.

Uleiul de măsline este bogat în antioxidanți

Antioxidanții prezenți în uleiul de măsline contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate a părului și a scalpului. Acesta permite îndreptarea pagubelor provocate de către produsele chimice existente în șampon sau alte produse capilare.

Uleiul de măsline conferă strălucire părului

Uleiul de măsline este un ser 100% natural, eficient, care poate conferi stălucire părului tern. Folosește o cantitate mică pentru masarea părului. Efectul este impresionant.

Uleiul de măsline previne căderea părului

Dacă părul tău este deteriorat, folosește ulei de măsline. Acesta se poate folosi pe post de mască capilară pentru întărirea scalpului și pentru a reda strălucirea părului tern.

In concluzie, uleiul de măsline este aliatul de nădejde al părului tău. Asta cu condiția să clătești bine părul după fiecare utilizare.

[banner group='banner-header-sitewide']

About Veronica Leona

One comment

  1. Un alt ulei bun pentru par este uleiul de cocos. Va recomand urmatoarea masca pentru regenerarea si cresterea parului: http://grijapentrupar.blogspot.ro/2015/11/masca-indiana-cu-ulei-de-cocos-pentru.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[banner group='banner-footer-sitewide']