[banner group='banner-header-sitewide']
Home - Home slider - 8 alimente care iti fac parul sa creasca mai repede!
[banner group='banner-header-sitewide']
par(3)

8 alimente care iti fac parul sa creasca mai repede!

Cu siguranta ca iarna te duci la sala ca sa faci miscare si sa fii sanatoasa, dar recunoaste ca tragi din greu si ca sa arati minunat in costum de baie, la vara. Pe acelasi principiu poti sa incepi sa consumi anumite alimente care iti vor ajuta parul sa creasca mai repede, astfel incat in sezonul estival sa ai cosite de Ileana Cosanzeana.

Nimic nu poate fi mai stresant decat supravegherea parului care pare sa fi ramas la aceeasi lungime, asa ca sfaturile de mai jos iti vor fi de un real ajutor, mai ales daca nu esti neaparat o persoana prea rabdatoare.
1. Somon
Acest peste este bogat in nutrieni importanti pentru par, cum ar fi vitamina D si proteine, dar contine de asemenea si acizi grasi Omega 3 care ajuta la cresterea parului prin mentinerea scalpului sanatos.
2. Ardei galbeni
Acesti ardei au aproape de patru ori si jumatate mai multa vitamina C decat portocalele (341 de miligrame, fata de 63). Asta e o veste buna pentru tine, din moment ce vitamina C este un antioxidant care intareste firul de par si previne ruperea acestuia
[banner group='banner-header-sitewide']

About Veronica Leona

One comment

  1. Foarte bun articol, multumesc pentru informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[banner group='banner-footer-sitewide']